Farfalle Carbonara

Farfalle Carbonara

Farfalle Carbonara

Ingrediƫnten: farfalle, zout, 200 gram doperwten, 12 plakjes bacon, 125 ml slagroom, 1 ei, basilicum, geraspte kaas,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Kook 200 gram doperwten in kokend water gaar. Bak in een hete koekenpan 12 plakjes bacon tot het goudbruin is. Maak ondertussen de saus. Meng hiervoor 125 ml slagroom met 1 ei. Giet de farfalle en doperwten af en schep dit door de uitgebakken bacon. Schep daarna gelijk het roommengsel erdoor en roer goed zodat het ei langzaam stolt. Doe er naar smaak fijngehakte basilicum bij. Op je bord kan je er nog geraspte kaas over strooien. Eet smakelijk!

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top