Frikandelbroodjes

Frikandelbroodjes

Frikandelbroodjes

Ingrediënten: 10 vellen bladerdeeg, 5 frikadellen, curry, 1 ei,

Ontdooi 10 bladerdeeg vellen. Snij 5 frikadellen doormidden. Bestrijk elk vel bladerdeeg met curry. Leg hierop de frikandel en vouw het bladerdeeg er om heen. Bestrijk het bladerdeeg met een geklutst ei. Zet de broodjes ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

5 thoughts on “Frikandelbroodjes

 1. Hallo,

  Ten eerste wil ik een compliment maken voor je prachtige website met vele heerlijke recepten. Nu heb ik een vraag over de frikandelbroodjes en kroketbroodjes. Het lijkt mij erg lekker en ik wil het graag een keer proberen, maar op hoeveel graden moet de oven staan.

  Groetjes van Marianne

 2. Dank je wel voor het compliment. Ik was inderdaad vergeten om de temperatuur op te schrijven. Maar ik had de oven voorverwarmd op 200 graden, en dan op de hetelucht stand, een normale oven zou dan op 220 graden moeten staan.

  Groetjes Anja

 3. Goedenmorgen,

  Heerlijke website…!!
  Zelfs te bereiden voor dummies (haha ben niet zo een ster in de keuken)
  maar vind het wel leuk om van alles uit te proberen.

  Heeft iemand het al eens geprobeerd om deze broodjes in te vriezen?
  Was er even benieuwd naar. Want het lijkt me ideaal als je wat van die broodjes voor kan maken en als er onverwachts visite komt, je wat uit de vriezer kan plukken.

  Groetjes

  1. Hoi,

   Dank je voor het compliment! Ik heb zelf de frikandelbroodjes nooit ingevroren, maar ik denk eigenlijk wel dat het moet lukken. Met hartige taart en dergelijke gaat het ook prima. Goed verpakken en vriezen maar!

   Groetjes Anja

 4. hoi
  ik heb het geprobeerd en het was echt lekker !!
  en ik heb nog wel meer van je site af geplukt en het smaakt allemaal heel lekker !! en wou nog een compliment geven over je site is echt mooi en supper lekker dingen !!

  Groetjes , Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top