Spaghetti met Sperzieboontjes

Spaghetti met Sperzieboontjes

Spaghetti met Sperzieboontjes

Ingrediënten: spaghetti, zout, 300 gram sperziebonen, 250 gram blokjes ham, 1 ui, 1 paprika, 50 gram champignons, 500 ml water, 1 zakje Honig mix voor Italiaanse kruidensaus,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Kook 300 gram sperziebonen al dente in water met zout. Bak in hete olie 250 gram blokjes ham. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden paprika en de sperziebonen toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg dan 50 gram in plakjes gesneden champignons toe. Als de champignons zacht zijn roer je er 500 ml water door met de Honig Mix voor Italiaanse kruidensaus. Breng het kort aan de kook. Zet het vuur lager en warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top