Pizza

Pizza

pizza

Ingrediënten: 1 kant-en-klare pizzabodem, tomatensaus, ham, ui, gele paprika, champignons, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg (Danerolles pizza) uit op een ingevette bakplaat. Bestrijk de pizzabodem met de tomatensaus van Danerolles. Beleg de pizza met plakjes ham, gesnipperde ui, in reepjes gesneden gele paprika en in plakjes gesneden champignons. Strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de oven. Strooi er op je bord eventueel Italiaanse kruiden over. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top