Buritto wraps

Buritto wraps

Burrito wraps

Ingrediënten: 1 kipfilet, 400 gram Chinese groenten, 1 teentje knoflook, 1 pak Knorr Wereldgerechten Buritto’s, crème fraiche, tortilla wraps, geraspte kaas,

Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Als de kipfilet goubruin zijn voeg 400 gram Chinese groenten en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens de kruiden uit het pak Knorr Wereldgerechten Buritto’s toe met de aangegeven hoeveelheid water. Verwarm het geheel goed door. Maak ondertussen de saus klaar met crème fraiche. Verwarm de tortilla wraps zoals staat aangegeven op de verpakking. Bestrijk de wraps met de saus en schep hierop het kipmengsel. Rol de wraps goed op en leg de wraps in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal nog 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top