Beef Chimichurri

Beef Chimichurri

Beef Chimichurri

Ingrediënten: 300 gram rundvleesreepjes, 1 pak Knorr wereldgerechten voor Beef Chimichurri, 400 gram Chinese groenten, rijst, crème fraiche,

Marineer 300 gram rundvleesreepjes met de mix uit het pak Knorr Wereldgerechten voor Beef Chimichurri. Laat dit even staan. Kook de rijst zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak de rundvleesreepjes bruin in hete olie. Voeg 400 gram Chinese groenten toe en roerbak 5 minuten. Giet de rijst af en roer hier crème fraiche door. Maak de chimichurrisaus met water, olie en het zakje mix voor chimichurrisaus. Serveer de rijst met het vlees-groentenmengsel. Strooi er als laatste gehakte amandelen over. Eet smakelijk!

0
(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top