Jager Sahne Schnitzel

Jager Sahne Schnitzel

Jager Sahne Schnitzel

Ingrediƫnten: 250 gram champignons, 250 ml slagroom, 1 zakje Maggi Jager Sahne Schnitzel, 2 schnitzels,

Bak 250 gram in plakjes gesneden champignons in hete olie tot het zacht is. Voeg 250 ml slagroom toe en het zakje Jager Sahne Schnitzel van Maggi Fix (uit de Duitse supermarkt). Breng kort aan de kook. Leg 2 schnitzels (nog niet gebakken) in een ingevette ovenschaal en giet hierover het champignon-mengsel erover. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 minuten. Serveer met gebakken aardappeltjes.

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top