Italiaanse Groentesoep

Italiaanse Groentesoep

Italiaanse Groentesoep

Ingrediënten: 1 1/2 liter water, 2 blokjes runderbouillon, 200 gram soepballetjes, 350 gram boerensoepgroenten, Maggi Smaakmaker Italiaanse groentensoep,

Breng 1 1/2 liter water met 2 blokjes runderbouillon aan de kook. Voeg 200 gram soepballetjes, 350 gram boerensoepgroenten en Maggi Smaakmaker Italiaanse groentesoep toe. Laat dit met de deksel schuin op de pan op een laag vuur in een kwartier zachtjes doorkoken.

(202 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

8 thoughts on “Italiaanse Groentesoep

 1. Graag zou ik vernemen waar ik Maggi Smaakmaker Italiaanse groentesoep kan kopen.. heb hier een tijdje geleden een probeerverpakking van gekregen (via een tijdschrift) Heb al bij diverse supermarkten in de buurt gevraagd…maar niemand kent het.
  Met vriendelijke groet

  Henriette Weerts

 2. Ik heb destijds het pakje gekregen bij het C1000 boodschappen pakket. Bij de Albert Heijn heb ik ze wel eens gezien maar of de Italiaanse er bij stond weet ik niet? Wat ik wel eens bij andere kookbloggers zie is dat ze de winkels gewoon mailen, en in veel gevallen krijgen ze antwoord terug.

 3. Ook ik zoek me de laatste tijd verloren naar de Italiaanse groentesoep.Tegenwoordig zijn ze bij ons in geen enkele supermarkt te krijgen en dan heb ik het over Jumbo, C1000, Albert Hein, en Meermarkt.Overal ligt wel de groente- tomaten- en kippesoep, maar naar mijn smaak de lekkerste is niet meer te vinden.
  Met vr.gr.

  A.D.Meeuse
  Schreyboom 2
  4554CS Westdorpe

 4. Beste,

  Ik ken dit “probleem”. Ik heb onlangs van mijn moeder een pakje maggi smaakmaker italiaanse groentesoep gekregen. Het was heerlijk!
  Nu ben ik ook op zoek naar winkels die dit verkopen, samen met mijn moeder, maar het blijkt inderdaad een product wat zeer schaars te verkrijgen is.
  Na navraag in supermarkten blijkt dat zodra het winkelschap soepen in een supermarkt groter is dan 6 meter, dat dit product dan pas in een winkel te verkrijgen is.
  Dus ik denk dat ik dan maar alle super grote supermarkten afga in de hoop dat hun soepafdeling groter is dan 6 meter.

  Ik hoop jullie hiermee ietsjes te kunnen helpen.

  Met vriendelijke groeten,
  M.C. Renes

 5. Ik ben duidelijk niet de enige die aan het zoeken is naar de pakjes smaakmaker, lees ik hier. Heb diverse supermarkten geprobeerd en gevraagd maar ook hier in de omgeving van goes is het niet te koop. Zelfs de makro in breda had niets….. (toch een royaal winkelschap daar aanwezig!)

  Ik zal dus maar regelmatig hier eens kijken of iemand al een verkoop-punt gevonden heeft.

  Toon Jobse.

 6. Er zijn m141 vegetarische recepten en als ik daar op klik zie ik er ongeveer 5. Hoe kom ik naar die andere recepten. Ik zie geen pg eronder etc. Ben niet handig met computers. HELP graag reactie. bvd

 7. Hallo,

  Onder aan de pagina in ‘Categorie’ vegetarisch staat een pijl naar links, als je hier op klikt krijg je oudere berichten in de categorie vegetarisch.

  Succes !

  Anja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top