Gado Gado

Gado Gado

Gado Gado
Ingrediƫnten: 1 pak Conimex Gado Gado, 1 kipfilet, 1 nasi/bami pakket, 1 teentje knoflook, 250 ml water,


Rijst uit het pak Conimex Gado Gado opzetten in kokend water. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 nasi/bamipakket toe met 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg als laatste de Gado Gado kruiden toe. De saus maak je door 250 ml water en de sauspoeder zachtjes te laten koken. Blijf goed roeren. De kroepoek maak je het makkelijkst door het 30 seconden op vol vermogen in de magnetron te doen.

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top