Cashew Chicken

Cashew Chicken


Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, 1 pak Conimex Cashew Chicken, 450 gram Hollandse wokgroenten, cashewnoten,

Bereid de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met de kipkruiden uit het pak Conimex Cashew Chicken. Bak de kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg 450 gram Hollandse wokgroenten toe, roerbak kort. Voeg de saus uit het pak toe met de aangegeven hoeveelheid water. Breng dit kort aan de kook en warm het op laag vuur goed door. Strooi de cashewnoten erover. Serveer het gerecht met de noedels. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top