Cashew Chicken

Cashew Chicken


Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, 1 pak Conimex Cashew Chicken, 450 gram Hollandse wokgroenten, cashewnoten,

Bereid de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking. Kruid 1 in blokjes gesneden kipfilet met de kipkruiden uit het pak Conimex Cashew Chicken. Bak de kipfilet goudbruin in hete olie. Voeg 450 gram Hollandse wokgroenten toe, roerbak kort. Voeg de saus uit het pak toe met de aangegeven hoeveelheid water. Breng dit kort aan de kook en warm het op laag vuur goed door. Strooi de cashewnoten erover. Serveer het gerecht met de noedels. Eet smakelijk!

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top