Sajoer Tjampoer met Rendang Vlees en rijst

Sajoer Tjampoer met Rendang Vlees en rijst

Sajoer Tjampoer met Redang Vlees en rijst

Ingrediƫnten: rijst, 400 gram rundvlees, 1 bakje Conimex boemboe voor redangvlees, 450 gram Chinese groenten, water, 1 bakje Conimex boemboe voor sajoer tjampoer,

Rijst klaar maken volgens aanwijzingen op de verpakking.

Redang vlees: 400 gram rundvlees in blokjes gesneden, gebakken in hete olie en als het rundvlees bruin is water en Conimex Boemboe voor Redang vlees toevoegen. Even aan de kook brengen en daarna op een laag vuur ongeveer een uur laten smoren. Laatste kwartier zonder deksel om de saus dikker te laten worden.

Sajoer Tjampoer: Chinees groentepakket (450 gram) roerbakken in hete olie. Voeg water en Conimex boemboe voor Sajoer Tjampoer toe. Breng dit al roerend aan de kook.

0
(112 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top