Broccoli Ovendagschotel

Broccoli Ovendagschotel


Ingrediƫnten: 1 broccoli, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 pakje aardappelpuree, 1 pak Maggi broccoli ovenschotel, water, 1 ei, 1 tomaat,

Blancheer de roosjes van 1 broccoli stronk kort in kokend water. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin met 1 fijngehakt teentje knoflook. Maak vervolgens de aardappelpuree klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak de saus uit het pak Maggi broccoli ovenschotel met water en ei zoals staat aangegeven op de verpakking. Doe de broccoli roosjes met de kipfilet en 1 in stukjes gesneden tomaat in een ingevette ovenschaal. Giet de saus erover en dek af met de aarappelpuree. Als laatste strooi je er geraspte kaas over. Zet de ovenschotel ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top