Appeltaart

Appeltaart

Appeltaart

Appeltaart

Ingrediënten: 5 appels, rozijnen, kaneel, 1 zakje vanillesuiker, 20 gram suiker, 1 pak HomeMade mix voor appeltaart, 150 gram boter, 1 ei,

Schil 5 flinke appels en snij ze in blokjes. Voeg naar eigen inzicht rozijnen en kaneel toe. Tevens doe je er een zakje vanillesuiker en 20 gram suiker door. Hussel goed. Het deeg maak je volgens de aanwijzingen op de verpakking van HomeMade mix voor Appeltaart. Dit is met 150 gram boter, het mee en een ei. Mix dit met de deeghaken. Doe het deeg in een ingevette taartvorm. Schep de appelvulling er in en met de laatste restjes deeg maak je er een ‘raster’ over. Zet de taartvorm in de voorverwarmde oven 150 graden voor ongeveer een uur. Laat de appeltaart iets afkoelen voordat je gaat smullen.

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top