Hartige Taart

Hartige TaartIngrediënten: 150 gram dobbelsteentjes spek, 150 gram blokjes ham, 1/2 groene paprika, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika, 2 bosuien, 1 teentje knoflook, 200 gram doperwten, 250 gram champignons, hartige taartdeeg, 1 pakje Maggi roomsaus, 2 eieren, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram blokjes ham tot de blokjes ontbijtspek knapperig is. Voeg dan 1/2 groene paprika, 1/2 rode paprika, 1/2 gele paprika, 2 in ringen gesneden bosui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 200 gram doperwten toe. Roerbak een minuut of twee. Voeg dan 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Vet ondertussen een taartvorm in en bekleed dit met hartige taart deeg. Maak de Maggi roomsaus klaar volgens de aanwijzing op de verpakking met 2 eieren en een beetje geraspte kaas. Schep in de taartvorm het groentemengsel. Giet hierover de saus. Strooi er nog wat geraspte kaas en Italiaanse kruiden over. Zet de taartvorm in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten. Eet Smakelijk!

0
(98 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top