Lasagne Carbonara

Lasagne Carbonara


Ingrediënten: 250 gram gehakt, 450 gram Toscaanse groenten, 1 teentje knoflook, melk, Knorr Lasagne Carbonara,

Bak 250 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 450 gram Toscaanse groenten en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roer er vervolgens melk en water toe (hoeveelheid staat op de verpakking van de saus) en de sausmix uit het pak Knorr Lasagne Carbonara. Breng het kort aan de kook. Schep een laagje van het gehakt in een ovenschaal en leg hierop de lasagne bladen. Dan weer een laagje gehakt en lasagnebladen. Eindig met het gehakt. Zet de ovenschaal ongeveer 30 tot 35 minuten in de voorverwarmde oven.

0
(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top