Beef Chimichurri

Beef Chimichurri

Beef Chimichurri

Ingrediënten: 300 gram rundvleesreepjes, 1 pak Knorr Wereldgerechten voor Beef Chimichurri, rijst, 450 gram Chinese groenten, crème fraiche,

Marineer ongeveer 300 gram rundvleesreepjes met de marinademix uit het pak Knorr Wereldgerechten voor Beef Chimichurri. Dit moet even marineren. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de rundvleesreepjes in de hete olie. Als de rundvleesreepjes bruin zijn voeg je er 450 gram Chinese groenten aan toe. Roerbak dit kort mee. Giet de rijst af, doe het terug in de pan en laat het 2 minuten staan. Roer er dan crème fraiche door. De chimichurrisaus uit de verpakking maak je klaar met water olie en het zakje poeder voor chimichurrisaus. Als laatste strooi je amandelstukjes over het gerecht.

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top