Kip Lasagnette

Kip Lasagnette

Kip Lasagnette

Ingrediënten: 1 kipfilet, 250 gram blokjes ham, 450 gram Italiaanse groenten, 250 grm champignons, 1 teentje knoflook, 1 pak Knorr wereldgerechten lasagnette,

Bak in hete olie 1 in blokjes gesneden kipfilet met 250 gram blokjes ham tot de kipfilet bruin is. Voeg dan 450 gram Italiaanse groenten, 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Maak vervolgens de saus volgens de aanwijzing op het pak Knorr Wereldgerechten Lasagnette. Als de saus heeft gekookt schep je het door de groenten. Roer tevens de lasagnette erdoor. Schep alles in een ovenschaal. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven (180 graden) voor ongeveer 30 minuten.

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top