Hartige Panino Italiaanse Ham – Knoflook

Hartige Panino Italiaanse Ham – Knoflook

Hartige Panino Italiaanse Ham - Knoflook

Ingrediënten: 1 pak Koopmans mix voor hartige panino Italiaanse ham knoflook, ui, ham, geraspte kaas,

Gemaakt volgens de aanwijzingen op het pak Koopmans mix voor hartige panino Italiaanse ham knoflook. Het is heel simpel. Water, olie, deeg, ui en ham door elkaar mengen met een grote lepel tot het plakkerig wordt. Dit op een bakplaat leggen (ingevette of met bakpapier erop). Gladstrijken met de achterkant van een vochtige lepel. Daarna de kruidenmix met geraspte kaas mengen. Als dat goed gemengd is over de broodjes strooien. Dan moet het ongeveer 20 tot 25 minuten in een voorverwarmde oven. Kijk voor de temperatuur op de verpakking.

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top