Pizza Grandiozo

Pizza GrandiozoIngrediënten: 250 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 pak Danerolles pizzadeeg en tomatensaus, spinato romana, champignons, ui, paprika, kaas,

Rul 250 gram gehakt bruin met 1 fijngehakt teentje knoflook. Rol het pizzadeeg (van Danerolles) op een bakplaat. Doe hierover de tomatensaus van Danerolles. Beleg het met plakjes spinato romana. Schep hierover het gehakt. Beleg verder met plakjes champignons, ui en paprika. Als laatste beleg je de pizza met plakjes kaas. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden (hete lucht). Op je bord kan je er naar eigen smaak Italiaanse kruiden over strooien.

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top