Turkse Pita met Yoghurtsaus

Turkse Pita met Yoghurtsaus

Ingrediënten: 1 kipfilet, 1 pak Knorr Wereldgerechten Turkse Pita, 450 gram Toscaanse groenten, 1 teentje knoflook, magere yoghurt,

Marineer 1 in blokjes gesneden kipfilet met de marinade uit het pak “Knorr Wereldgerechten Turkse Pita”. Dit moet ongeveer 10 tot 15 minuten staan. Oven voorverwarmen voor de pitabroodjes. Bak de kipfilet bruin in een hete wok. Voeg de Toscaanse groente en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak 5 minuten. Bak de pitabroodjes af in de oven. Knip de pitabroodjes open en vul het met het kip-groentenmengsel. Maak vervolgens de magere yoghurt met het zakje pita-saus uit de verpakking. Serveer bij de pitabroodjes. Eet smakelijk!

(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Turkse Pita met Yoghurtsaus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*