Beef Shanghai

Beef Shanghai

Beef Shanghai

Ingrediënten: noedels, 300 gram gehakt, 1 pak Knorr Wereldgerechten Beef Shanghai, 450 gram Chinese groenten, cashewnoten,

Meng 300 gram gehakt met de kruiden uit het pak van Knorr wereldgerechten Beef Shanghai. Draai er balletjes van ter grootte van een knikker. Bak de gehaktballetjes rondom bruin. Voeg daarna een zak van 450 gram Chinese groenten toe. Roerbak een minuut of 2. Roer vervolgens de saus volgens de aanwijzing op de verpakking er door. Laat de saus kort doorkoken. Om het af te maken kan je nog cashewnoten toevoegen.

0
(111 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

0 thoughts on “Beef Shanghai

  1. Je moet het gehakt rullen. Deden wij ook in onze studententijd. BEEF SHANGHAI RELAXED !!! Heet dat. Een koelkast vol bier en een paar jointjes en het is compleet. Goede tijd met geweldig eten. Keep it going Anja. Ik check de site geregeld dus blijf ons verrassen.

    Groet Tobias

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top