Rancho BBQ & Grill in Hoofddorp

Rancho BBQ & Grill in Hoofddorp

rancho bbq en grill hoofddorpLangs de A4 kan je dit restaurant vinden, op de terugweg van een dagje uitwaaien aan het strand zijn we hier terecht gekomen. Waar hebben we hier voor gekozen van de menukaart? Ik had Pollo Fiesta: Gegrilde kipfilet belegd met gebakken ui, paprika, champignons en spekjes en erbij salade en friet. Britt en Michel hadden Famous Rancho Burger: 280 gram Zuid-Amerikaans vlees van de grill op een sesambol belegd met tomaat, sla, ui en hamburgersaus erbij frietjes en salade. De toetjes: Britt een kinderijsje en Michel en ik een Dama Blanca: vanilleijs met warme chocoladesaus en slagroom. Smullen!

Rancho BBQ & Grill
Brugrestaurant Rijksweg A4 nr. 1
2132 MA Hoofddorp

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Rancho BBQ & Grill in Hoofddorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top