Stoofpot met krieltjes

Stoofpot met krieltjes

Stoofpot met krieltjes

Ingrediënten: 500 gram runderlappen, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 ml water, 1 zak grove wokgroenten, 125 gram champignons, 1 zakje Knorr Mix voor stoofpot, 250 ml water,

Bak 500 gram runderlappen bruin met 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg er ongeveer 250 ml water bij en laat het dan 1 1/2 uur stoven. Voeg 1 zak (450 gram) grove wokgroenten toe en 125 gram in plakjes gesneden champignons. Roer er 1 zakje Knorr Mix voor Stoofpot toe met 250 ml water. Laat dit nog een half uur op een laag uur pruttelen.

0
(145 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

4 thoughts on “Stoofpot met krieltjes

 1. Hallo Anja, ik ben een fan van jouw site en heb al heel wat van je recepten gedownload en gemaakt. Die stopte ik dan in mijn receptenmap. Vandaar dat ik een poosje niet ben geweest. Het stoofpotje met krieltjes staat nu te sudderen !
  Nu wilde ik het recept nogmaals uitprinten maar ik krijg de afbeeldingen niet meer geprint. Is daar iets aan te doen ? Ik kies mijn recepten meestal uit of de foto er lekker uitziet of niet !
  Groetjes….

   1. Dag Michel, bedankt voor al je moeite. Ik gebruik internet explorer 11.
    Eerder lukte het mij wel. Ik heb gekeken of het aan de instellingen lag maar die lijken oké. Bij andere sites gaat het goed.
    Ik heb het net nog een keer geprobeerd maar helaas ! Ook door met de re rechter muisknop op het plaatje te klikken, wil het niet lukken. Jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top