Burrito wraps

Burrito wraps

Burrito wraps

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 450 gram Italiaanse groenten, 1 teentje knoflook, Knorr Wereldgerechten Burrito wraps, crème fraîche, tortilla wraps, geraspte kaas,

Bak 300 gram gehakt tot het bruin is. Voeg hier aan toe 450 gram Italiaanse groenten en 1 fijngehakt teentje knoflook. Roerbak kort. Voeg de kruiden uit het pak Knorr Wereldgerechten toe met wat water. Breng het geheel al roerend aan de kook. Maak ondertussen een het sausje klaar met crème fraîche, verwarm ook de wraps in de magnetron. Bestrijk de wraps met de crème fraiche saus en leg hierop het gehakt. Rol de wraps goed op en leg de wraps in een ovenschaal. Als alle wraps opgerold zijn strooi je er geraspte kaas over. Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven, volg hiervoor de aanwijzing op de verpakking qua temperatuur en tijd.

0
(111 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top