Lasagna

Lasagna

Lasagna

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 250 gram blokjes ham, 1 teentje knoflook, 450 gram Italiaanse groenten, 250 gram champignons, lasagnebladen, 1 zakje lasagnesaus, kaas,

Rul 250 gram gehakt bruin. Voeg 250 gram blokje ham en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak kort mee en voeg dan 450 gram Italiaanse groenten en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roer de lasagnasaus erdoor (maak die volgens de aanwijzing op de verpakking). Warm het kort door. Schep een laagje gehakt in een ovenschaal en leg hierop lasagnebladen. Dan weer een laagje gehakt en nog een laag lasagnebladen. Eindig met een laagje gehakt. Leg er plakjes kaas op en strooi er wat Italiaanse kruiden over. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven. Kijk voor de temperatuur en de tijd even op de verpakking van de lasagnebladen. Dit kan namelijk verschillend zijn per merk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top