Havermoutkoekjes met Cranberry, Karamel en Rozijnen

Havermoutkoekjes met Cranberry, Karamel en Rozijnen

Havermoutkoekjes met  Cranberry, Karamel en Rozijnen
Voordat ik vanmiddag op weg ga naar Rotterdam nog even gebakken voor onderweg in de trein en gelijk weer voor het ontbijt van morgen. Lekker!

IngrediĆ«nten: 100 gram boter, 1 pak Koopmans mix voor Havermoutkoekjes, 2 eetlepels melk, cranberry’s, kleine karamelblokjes, rozijnen,

Aantal koekjes: 8

Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix 100 gram boter tot het zacht is. Voeg de mix voor Havermoutkoekjes en 2 eetlepels toe. Mix tot een kruimelig deeg. Voeg cranberry’s, karamelstukjes en rozijnen (hoeveelheden moet je zelf bepalen) toe. Kneed het deeg tot een grote deeg bol. Verdeel het deeg in achten en vorm er koekjes van. Leg de koekjes op een bakplaat die bekleed is met bakpapier. Doe de bakplaat ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de koekjes goed afkoelen. Bewaar de havermoutkoekjes in een koektrommel. Smul ze!

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top