Spaghetti met Boerenkool en Worst in Mosterdroomsaus

Spaghetti met Boerenkool en Worst in Mosterdroomsaus

Spaghetti met Boerenkool en Worst in Mosterdroomsaus

Ken je dat, dat je zeker weten iets in huis hebt en het later blijkt dat het toch niet zo is? Zoiets had ik vandaag, een pak diepvriesdoperwten had ik aangezien voor diepvriessperziebonen en omdat ik deze week al een pastasaus had gemaakt met doperwten had ik hier geen zin in. Wat had ik nog meer in huis dan? Ah een 1/3 pak boerenkool in de vriezer, 1/2 flesje kookroom… ach daar kan ik wel wat mee. Uiteindelijk bleek het nog een verrassend lekkere combinatie te zijn.

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 braadworstjes, 1/3 pak diepvries boerenkool, 125 ml kookroom, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel honing, zout,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Haal het vel af van 2 braadworsten. Voeg het worstvlees toe aan de ui en bak het worstvlees rul en gaar. Voeg vervolgens de boerenkool toe en laat dat ontdooien. Daarna voeg je 125 ml kookroom, 1 theelepel mosterd en 1 theelepel honing toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top