KFC in Veenendaal

KFC in Veenendaal

kfc boxmaster wrap

Vandaag een korte wandeling gedaan bij de Maarnse Zanderij zijn we gaan eten bij de KFC in Veenendaal. Die zit er al weer een tijdje en nu hadden we een soort van excuus om daar te gaan eten, want tja daar kan je zitten en bij ons binnen niet echt (echt aftellen hoor tot we weer een echte woonkamer hebben met de allermooiste vloer dat dan weer wel).

Alle drie kozen we een wrap, Michel en ik de boxmaster en Britt de 2 hot 4 u boxmaster. De originele boxmaster was een tortilla wrap met een Zinger filet (kipfilet met een krokant korstje), ijsbergsla, tomaat, cheddar cheese, een hashbrown (ook wel een röstirondje genoemd) en pepermayonaise. De 2 hot 4 u Boxmaster is een tortilla wrap met een pittige kipfilet, een 2 hot 4 u saus, sla, tomaat, cheddar cheese en een hashbrown.

kreamball

Als toetje namen we de Kreamball, Britt en ik beide de kreamball chocolate en Michel de kreamball caramel. De kreamball chocolate zijn wafelstukjes bedekt met softijs en chocolade-hazelnotensaus (denk maar aan Nutella) en de Kreamball caramel zijn gekarameliseerde macadamia nootjes met softijs en karamelsaus. KFC Veenendaal is nog één van de weinige KFC’s in Nederland die de Kreamball verkoopt. In ieder geval, de wraps waren lekker en bracht ons natuurlijk op een idee en de Kreamball was ook yummie!

KFC
Rondweg-West 258
3905 LV Veenendaal

0
(154 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 thoughts on “KFC in Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top