Penne met Champignons en Gehakt

Penne met Champignons en Gehakt

Ingrediënten: penne, 1 ui, 250 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, peterselie, zout, peper, basilicum,

Aantal personen: 3

Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe, bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en wat fijngehakte peterselie toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper. Serveer met de penne en een beetje basilicum. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel