Noodles met Kip en Broccoli in Babi Panga saus

Noodles met Kip en Broccoli in Babi Panga saus

Ingrediënten: 1 broccoli, noodles, 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 zakje GoTan Bali Panga saus,

Aantal personen: 2

Snijd de broccoli in roosjes. Kook de broccoli beetgaar in kokend water met wat zout. Schep de broccoli uit de pan en kook de noodles gaar in het broccoli water.

Bak 1 gesnipperde ui met 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet gebakken is. Voeg 1 gesneden rode paprika en de gekookte broccoli toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens het zakje GoTan Bali Panga saus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel