Pizza met Hüttenkäse, Champignons en Spek

Pizza met Hüttenkäse, Champignons en Spek

Ingrediënten: 150 gram plakjes ontbijtspek, 1 ui, 1 prei, 250 gram champignons, kant-en-klaar pizzadeeg, hüttenkäse, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak de plakjes ontbijtspek op laag vuur knapperig. Leg het spek apart en laat het afkoelen. Bak 1 in ringen gesneden ui op laag vuur in het achtergebleven vet tot de ui goudbruin en zacht is. Schep de ui uit de pan en laat het ook afkoelen. Bak vervolgens in nieuwe boter 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Laat ook dit afkoelen.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg op een bakplaat het pizzadeeg. Smeer er hüttenkäse op. Beleg vervolgens met de gesnipperde ui, prei en champignons en de uitgebakken spek. Strooi als laatste geraspte kaas er over. Schuif de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel