Spaghetti Clique Mangiare

Spaghetti Clique Mangiare

Spaghetti Clique Mangiare, klinkt wel Italiaans maar is eigenlijk gewoon een spaghetti gemaakt met van alles wat over was uit de koelkast, diepvries en moestuin. Lekker toch.

Ingrediƫnten: spaghetti, 2 uien, 1 teentje knoflook, tijm, 100 gram ontbijtspek, 250 gram gehakt, mini courgette, handjevol sperziebonen, 1 tomaat, 1 blik tomaatblokjes, basilicum, kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 2 gesnipperde uien met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en 100 gram ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 in blokjes gesneden mini courgette en een handjevol in stukjes gesneden sperziebonen toe. Roerbak even mee. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden tomaat en 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel goed door. Voeg als laatste wat fijngehakte basilicum toe. Serveer saus met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel