Rijst met Kapucijners en Chorizo

Rijst met Kapucijners en Chorizo

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 150 gram chorizo, 1 rode paprika, 1 potje jonge kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, peterselie, zout,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 150 gram fijngesneden chorizo en 1 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak een paar minuten. Voeg vervolgens 1 potje kapucijners, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel chilisaus toe. Roer goed door. Warm het geheel ongeveer 10 minuten. Breng op smaak met fijngehakte peterselie en wat zout. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel