Wraps Kip Kerrie met Avocado Saus

Wraps Kip Kerrie met Avocado Saus

Ingrediënten: 1 kipfilet, gemberpoeder, laos, knoflookpoeder, kurkuma, 1 ui, 150 gram champignons, 150 gram cherrytomaten, 1 avocado, 150 ml kookroom, 1 teentje knoflook, zout, peper, 4 wraps, rucola,

Aantal personen: 2

Snijd 1 kipfilet in blokjes. Bestrooi met gemberpoeder, laos, knoflookpoeder en kurkuma. Laat even staan. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons en 150 gram gehalveerde cherrytomaten toe. Bak tot de champignons zacht zijn.

Maak onder tussen de avocadosaus. Haal het vruchtvlees uit 1 avocado. Voeg 150 ml kookroom en 1 uitgeperst knoflook toe. Pureer met een staafmixer.

Haal de kipfilet/champignon mengsel van het vuur. Schep de avocadosaus er door. Breng op smaak met zout en peper.

Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg met wat rucola en vervolgens met het kipmengsel. Vouw dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel