Gevulde Champignons in Tomatensaus

Gevulde Champignons in Tomatensaus

Ingrediënten: 500 ml gezeefde tomaat, 4 grote champignons (of kleine portobello’s), cherrytomaatjes, plakjes chorizo, doperwten, hüttenkäse, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel de gezeefde tomaat over 2 kleine ovenschaaltjes. Maak de champignons schoon en haal het steeltje er af. Leg de champignons in de schaaltjes. Snijd een paar cherry tomaatjes in kwarten en verdeel in de tomatensaus. Leg in elk champignon-hoedje een plakje chorizo, doe er wat diepvriesdoperwten over en als laatste wat hüttenkäse. Strooi er naar smaak zout en peper over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel