Quinoa Salade met Courgette

Quinoa Salade met Courgette

Ingrediënten: 1 bouillonblokje, 140 gram gemengde quinoa, 1 rode ui, 1 courgette, 1 klein teentje knoflook, peterselie, gemberpoeder, zout, peper,

Aantal personen: 2

Breng 2 kopjes water aan de kook in een pan. Voeg de quinoa en 1 bouillonblokje toe aan het kokende water. Laat de quinoa op laag vuur 6 minuten zachtjes koken. Roer de quinoa even om en laat het nog eens 6 minuten koken. Laat de quinoa iets afkoelen. Meng de quinoa met 1 fijngesnipperde rode ui, 1 in kleine blokjes gesneden courgette en 1 uitgeperst teentje knoflook. Voeg vervolgens naar smaak fijngehakte peterselie, gemberpoeder, zout en peper toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel