New Garden in Ede

New Garden in Ede

Vandaag werd Britt haar 18de verjaardag gevierd voor de rest van de familie. Voor degene die bleven eten werd er Chinees gehaald bij New Garden. Dit stond er op het menu:

Cha Sieuw en Ha Tjieuw Ngau (rood geroosterd varkensvlees en ossenhaas met grove zwarte peper), babi pangang, foe yong hai, saté, kipfilet met ananas. Erbij nasi goreng, bami goreng, kroepoek en cassave.

Volgens mij heeft iedereen lekker gegeten.

New Garden
Bellestein 53-55
6714 DP Ede
Tel: 0318-620121


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel