Salade Zucchiatelle

Salade Zucchiatelle

Ingrediënten: 1 kipfilet, zout, peper, 1 rode ui, 125 gram champignons, 1 teentje knoflook, 1 courgette, basilicum, 1 tomaat, handjevol rucola, 75 gram maïs, 1 avocado, 50 ml kookroom, 1 eetlepel sojasaus,

Aantal personen: 2

Bestrooi 1 kipfilet met zout en peper. Bak de kipfilet om en om bruin in hete boter. Voeg 1 fijngesnipperde rode ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de kipfilet en de champignons langzaam gaar. Snijd de courgette in lange slierten. Doe dit in een kom met basilicum, 1 in blokjes gesneden tomaat, een handjevol rucola en ongeveer 75 gram maïs. Snijd de kipfilet in blokjes en doe dit samen met de gebakken ui en champignons bij de courgette. Hussel de salade. Maak een saus met het vruchtvlees van 1 avocado, 50 ml kookroom en 1 eetlepel sojasaus. Mix dit met een staafmixer tot een smeuïg geheel. Serveer de salade met de avocado saus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel