Tiramisu Crème

Tiramisu crème

Vandaag zorgde Britt voor de toetjes. Het werd tiramisu, maar dan tiramisu uit een pakje. Ja, dat kan want in Duitsland kan je zo’n beetje alle toetjes met poeder uit een pakje maken. Britt heeft niet alleen de Dr. Oetker tiramisu crème gemaakt, maar ook haar eigen touch er aan gegeven.

Ingrediënten: 1 kopje espresso koffie, 250 ml melk, 1 pak Dr. Oetker Tiramisu Crème, amaretto, lange vingers, cacaopoeder

Aantal personen: 4

Zet espresso koffie. Giet het in een langwerpige schaal en laat de koffie afkoelen. Als de koffie afgekoeld is voeg je er naar smaak amaretto bij.

Doe 250 ml melk in een beslagkom. Doe de inhoud van het pakje tiramisu crème erbij, mix ongeveer 3 minuten tot een glad mengsel.

Pak de glazen of een schaal waar je de nep tiramisu in wilt doen. Begin met een laag lange vingers, doop een lange vinger in het koffie amaretto mengsel. Bedek de bodem van het glas met lange vingers. Schep vervolgens een laag tiramisu crème erover en vervolgend weer een laag lange vingers. Je gaat net zolang door tot je bijna de rand hebt bereikt, je sluit nu af met tiramisu crème en cacaopoeder. Bedek de glazen met huishoudfolie. Zet de glazen ongeveer een uur in de koelkast. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel