Broodje Babi Pangang

Broodje Babi Pangang

Dat leer je ook wel af, babi pangangsaus uit een zakje. Amper smaak. Eigen schuld, had je maar niet zoveel andere dingen doen na het werk en de treinreis terug naar huis… Zin in een broodje babi pangang, alleen geen zin hebben om ook de saus te maken na al die drukte. Ach ja.

Ingrediënten: 2 afbakpistoletjes, 2 speklapjes, ketoembar, djinten, zout, 1 ui, 1 paprika, 1 zakje Conimex babi pangangsaus,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor en bak de pistoletjes af. Snijd 2 speklapjes in reepjes. Bestrooi met ketoembar, djinten en zout. Wrijf goed in. Bak de speklapjes in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 in blokjes gesneden paprika toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 200 ml water en de inhoud van het zakje Conimex babi pangangsaus toe. Warm het geheel goed door. Schep de speklapjes en saus op de pistoletjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel