Italiaanse Wraps

Italiaanse Wraps

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram gehakt, 125 gram champignons, 1 1/2 theelepel pesto, 1 blikje tomatenpuree, beetje water, 2 wraps, sla,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 1/2 theelepel pesto, 1 blikje tomatenpuree en een beetje water toe. Warm goed door. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg de wraps met wat blaadjes sla en het gehaktmengsel. Vouw de wraps goed dicht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel