Butter Chicken met Rijst

Butter Chicken met Rijst

Het pakje Kumar‘s butter chicken curry paste had ik al langer in huis en nu was het een goed moment om het uit te proberen, want met dit warme weer wil je niet al te lang achter het fornuis staan. Eigenlijk hoefde je alleen maar 1 ui en 1 kipfilet toe te voegen, maar ik heb er nog extra een paprika en kokosmelk bij gedaan, maakt het net wat lekkerder.

IngrediĆ«nten: rijst, 1 ui, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 pakje Kumar’s butter chicken, 100 ml kokosmelk,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 pakje Kumar’s butter chicken en 100 ml kokosmelk toe. Roer goed door. Laat het 5 minuten mee pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel