Slavink met Sla en Aardappelgratin

Slavink met Sla en Aardappelgratin

Petje af hoor voor al die koks in restaurants en medewerkers bij afhaal-eterijen om met dit warme weer in de keuken te staan. Ik heb er echt de puf er niet voor. Daarom vandaag een makkelijke maaltijd waarmee we weer gelijk de vriezer weer een beetje leger hebben. Het werd een gemengde sla met een slavink en Aviko aardappelgratins. Makkelijk en lekker.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel