Romige Pasta met Kip en Paprika

Romige Pasta met Kip en Paprika

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 kipfilet, shoarmakruiden, paprikapoeder, kerriepoeder, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 125 ml zure room, 1 blikje tomatenpuree, water,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 kipfilet toe, kruid met shoarmakruiden, paprikakruiden en kerriepoeder. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1 groene en 1 gele paprika (in blokjes gesneden) toe en bak tot de paprika’s bruin zijn. Voeg 125 ml zure room, 1 blikje tomatenpuree en wat water toe. Roer goed door. Warm de saus goed. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>