Romige Pasta met Kip en Paprika

Romige Pasta met Kip en Paprika

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 kipfilet, shoarmakruiden, paprikapoeder, kerriepoeder, 1 groene paprika, 1 gele paprika, 125 ml zure room, 1 blikje tomatenpuree, water,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 kipfilet toe, kruid met shoarmakruiden, paprikakruiden en kerriepoeder. Bak de kipfilet bruin. Voeg 1 groene en 1 gele paprika (in blokjes gesneden) toe en bak tot de paprika’s bruin zijn. Voeg 125 ml zure room, 1 blikje tomatenpuree en wat water toe. Roer goed door. Warm de saus goed. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel