Schnitzels met Spinazie-Tomatensaus

Schnitzels met Spinazie-Tomatensaus

Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram spinazie, 1 blik tomaatblokjes, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 2 schnitzels met zout en peper. Bak de schnitzels bruin in hete boter. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg geleidelijk 300 gram spinazie toe. Laat de spinazie slinken. Voeg daarna 1 blik tomaatblokjes toe. Warm het geheel goed door en breng op smaak met zout en peper. Giet de saus over de schnitzels. Leg hierop stukjes mozzarella. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat