Homemade Yoghurt Barn Crazy Cookies

Homemade Yoghurt Barn Crazy Cookies

Normaal ben ik niet zo dol op yoghurt, zuur en dun, maar deze Yoghurt Barn special proefde ik pas bij de High Choc en deze Yoghurt Barn special moest Michel natuurlijk ook eens uitproberen. Aangezien de Yoghurt Barn niet om de hoek zit hebben we de ingrediënten in huis gehaald en zelf gemaakt. Lekker!

Ingrediënten: 1 kiwi, kaneel, 300 ml Griekse yoghurt, 3 Bastognekoekjes, honing,

Aantal toetjes: 2

Pel de kiwi en snijd de kiwi in blokjes. Verdeel over twee schaaltjes. Doe er een beetje kaneel over. Verdeel vervolgens 300 ml Griekse Yoghurt over de schaaltjes en 3 verkruimelde Bastognekoekjes. Doe er nog een beetje honing over en voilà je homemade Yoghurt Barn Crazy Cookies is klaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat