Slavinkjes

Slavinkjes

Ingrediƫnten: 250 gram gehakt, gefruite uitjes, peper zout, knoflookpoeder, uienpoeder, 1 theelepel ketjap manis, 8 plakjes ontbijtspek,

Aantal slavinkjes: 4

Meng 250 gram gehakt met gefruite uitjes, peper, zout, knoflookpoeder, uienpoeder en 1 theelepel ketjap manis. Maak er vier rolletjes van en omwikkel elk met 2 plakjes ontbijtspek. Zet de slavinkjes nog even in de koelkast.

Bak de slavinkjes rondom bruin. Voeg een beetje water toe en leg de deksel op de pan. Laat het nog ongeveer 20 minuten sudderen.

Bij de slavinkjes hebben we sla en groentefriet gegeten (alleen groentefriet in de ActiFry is niet zo’n succes). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat