Slavinkjes

Slavinkjes

Ingrediënten: 250 gram gehakt, gefruite uitjes, peper zout, knoflookpoeder, uienpoeder, 1 theelepel ketjap manis, 8 plakjes ontbijtspek,

Aantal slavinkjes: 4

Meng 250 gram gehakt met gefruite uitjes, peper, zout, knoflookpoeder, uienpoeder en 1 theelepel ketjap manis. Maak er vier rolletjes van en omwikkel elk met 2 plakjes ontbijtspek. Zet de slavinkjes nog even in de koelkast.

Bak de slavinkjes rondom bruin. Voeg een beetje water toe en leg de deksel op de pan. Laat het nog ongeveer 20 minuten sudderen.

Bij de slavinkjes hebben we sla en groentefriet gegeten (alleen groentefriet in de ActiFry is niet zo’n succes). Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel