Dinchen bij Chalet Gruyère in Menen

Dinchen bij Chalet Gruyère in Menen Dinchen bij Chalet Gruyère in Menen

Dinchen oftewel eten tussen lunch- en dinertijd in. Dat deden we vandaag bij onze vrienden van Chalet Gruyère. Rond 1 uur kwam daar de Tour de France reclamecaravaan echt vlakbij langs en rond 1/2 3 de renners. Michel en Britt wilden zo’n Tour de France etappe graag meemaken en zo hebben we er een leuk dagje van gemaakt.

Dinchen bij Chalet Gruyère in Menen Dinchen bij Chalet Gruyère in Menen

Nadat alle renners waren gepasseerd, door de stromende regen, hebben we bij Christiaan nog een hapje gegeten. Zo kregen we deze schattige mini-tosti’s, een huisbereide garnalenkroket en vervolgens een beenhammetje met verse frieten en een salade. Het toetje was verse aardbeien met wat munt en peper. Zo lekker!

Chalet Gruyère
Galgestraat, 30
8930 Menen (België)
Tel: (0032)(0)56-531315


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat