Dinchen bij Chalet Gruyère in Menen

Dinchen bij Chalet Gruyère in Menen Dinchen bij Chalet Gruyère in Menen

Dinchen oftewel eten tussen lunch- en dinertijd in. Dat deden we vandaag bij onze vrienden van Chalet Gruyère. Rond 1 uur kwam daar de Tour de France reclamecaravaan echt vlakbij langs en rond 1/2 3 de renners. Michel en Britt wilden zo’n Tour de France etappe graag meemaken en zo hebben we er een leuk dagje van gemaakt.

Dinchen bij Chalet Gruyère in Menen Dinchen bij Chalet Gruyère in Menen

Nadat alle renners waren gepasseerd, door de stromende regen, hebben we bij Christiaan nog een hapje gegeten. Zo kregen we deze schattige mini-tosti’s, een huisbereide garnalenkroket en vervolgens een beenhammetje met verse frieten en een salade. Het toetje was verse aardbeien met wat munt en peper. Zo lekker!

Chalet Gruyère
Galgestraat, 30
8930 Menen (België)
Tel: (0032)(0)56-531315


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel