Range Rover Evoque & Big Green Egg Event

Big Green Egg Event witte asperges met gerookte zalm en gepofte rode en gele bietjes

Tegen een uitnodiging van Range Rover en Big Green Egg zeg ik natuurlijk geen nee. Helemaal niet als het ook nog eens gehouden wordt bij de Lindenhoff (een foodie kent dat natuurlijk wel). Kortom op naar Amsterdam om eerst de Range Rover Evoque te bewonderen om vervolgens met de Evoques richting de Lindenhoff in Baambrugge te gaan om daar een barbecueworkshop te volgen met Big Green Eggs. Thuis kreeg ik al jaloerse blikken en ook op mijn werk wilden een aantal best wel mee als assistent. Helaas, ladies only! Straks mogen zij mee genieten met de plog die ik in de planning heb staan op LilleDame. Maar eerst wat heb ik gegeten vandaag?

Het eerste gerecht was witte asperges met gerookte zalm en gepofte rode en gele bietjes. Ook de asperges zijn op de Big Green Egg bereid. Bijzonder hoe de bietjes gewoon tussen de hete kolen werden gegooid om zo gepoft te worden.

Big Green Egg Event varkenshaas gevuld met uitgebakken spek, bosuitjes en perzik gemarineerd in port
Het tweede gerecht was varkenshaas gevuld met uitgebakken spek, bosuitjes en perzik gemarineerd in port. Het bijzondere aan dit gerecht was dat na het grillen de varkenshaas nog gemarineerd werd in een sojasaus. Je ziet eerder dat het vlees vooraf gemarineerd wordt in plaats van achteraf.

Big Green Egg Event
Het laatste gerecht was entrecote met groene asperges en gewokte krieltjes. Bijzonder aan dit gerecht was de speciale wokpan die je op de Big Green Egg kan gebruiken.

Na dit gerecht en een groepsfoto gingen we met de Evoques weer richting Amsterdam, waar we iets later dan gepland aan kwamen. Maar wat wil je, mooi weer, mooie auto’s en lekker eten. Ik heb het maar geboft!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat