Pizza Ciabatta

Pizza Ciabatta

Zo lekker en zo makkelijk te maken deze “pizza ciabatta”

Ingrediƫnten: 3 eetlepels tomatenketchup, 1 1/2 theelepel pesto, 1 ciabatta, plakjes salami, plakjes kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 3 eetlepels tomatenketchup met 1 1/2 theelepel pesto. Snijd de ciabatta een beetje in. Besmeer het in met de tomatenketchup-pesto saus en vul de snedes vervolgens met plakjes salami en plakjes kaas. Leg de ciabatta brood op een bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat