Pizza Ciabatta

Pizza Ciabatta

Zo lekker en zo makkelijk te maken deze “pizza ciabatta”

Ingrediënten: 3 eetlepels tomatenketchup, 1 1/2 theelepel pesto, 1 ciabatta, plakjes salami, plakjes kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 3 eetlepels tomatenketchup met 1 1/2 theelepel pesto. Snijd de ciabatta een beetje in. Besmeer het in met de tomatenketchup-pesto saus en vul de snedes vervolgens met plakjes salami en plakjes kaas. Leg de ciabatta brood op een bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel